Yavuz’dan Açık Çağrı!

Açıklamasında Körfez Kent Konseyi’ne seslenen Yavuz, konsey yönetiminin ilçe genelindeki sanayi kuruluşlarına çağrıda bulunmalarını istedi.

KONSEY YÖNETİMİNİ GÖREVE ÇAĞIRDI

Körfez'de bulunan tüm limanlara, tüm fabrikalara, tüm dolum tesislerine açık çağrımızdır. Körfez Kent Konseyi yönetim kurulunun, kentimizin büyük bir sorunu haline gelmiş, ögretmenlerimizi, öğrencileri ve biz velileri düşündüren okullardaki hizmetli eksikliği ile ilgili olarak, bir liman ve sanayi kenti olan Körfez ilçemizde bulunan limanlara, fabrikalara ve dolum tesislerine çağrıda bulunmasını bekliyoruz.

“VELİLER OKULLARI TEMİZLİYOR”

Veliler nöbetleşe olacak şekilde okulları temizlemeye başladı. Çocuklarının eğitim göreceği ortamı temiz tutmak için velilerin bu şekilde seferber olması ve gösterdikleri özverili çaba takdire şayandır. Yarımcalılar Derneği olarak tüm velilerimizi ayakta alkışlıyoruz. Bu durumun çözümü için yetkililerin acil adımlar atması gerekiyor. Pandemi döneminde birçok vatandaşımızı kaybettik ve bu yüzden temizlik ve hijyenin önemini unutmayalım.

“DAVET GÖREVİ KONSEYİMİZİNDİR”

Sanayi kenti olan Körfezde bu sorunu çözmemiz lazım. Bölgemizdeki limanlar, fabrikalar ve dolum tesisleri, havasını kirlettiği, sahillerdeki yaşam alanımızı kısıtladığı, para kazandığı şehrimize vefa borcunu ödemeye davet etmelidir ve bu görevi Kent Konseyimiz üstlenmelidir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.