​​​​​​​Yarımcalılar Kahvaltıda Buluştu

Dernek başkanı Atakan Yavuz ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde düzenlenen programda derneğin Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Can Tafran ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Selma Ceyhan ve yönetimi ile İstişare Kurulu üyeleri hazır bulundu ve dernek çalışmaları ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

BAŞKAN SÖĞÜT DE KATILDI

Tütünçiftlik Nazende Cafe & Restoran’da gerçekleşen toplantıya konuk olan isimler arasında ise Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve eşi Hatice Söğüt, Yarımcaspor’un efsane Başkanı Eyüp Çakal, kentin tanınmış siyasilerinden Salih Şirin, DYP’nin eski ilçe başkanlarından Nusret Sezer, Atalar Mahallesi Muhtarı Gülay Acartürk ve Çamlıtepe Mahallesi Muhtarı Orhan Özmen yer aldı.

YAVUZ KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Yaklaşık 80 kişinin katıldığı kahvaltılı buluşmada konuşan dernek başkanı Atakan Yavuz, “Dernek üyelerimizle, kadın ve gençlik kollarımızla, kanaat önderlerimizle ve İstişare Kurulu üyelerimizle bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptık. Son yerel seçimleri hakkında da görüş belirttik. Bizleri burada yalnız bırakmayan başta belediye başkanımız Şener Bey ve kıymetli eşi ile değerli konuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“SİZLERLE BULUŞMAKTAN ÇOK MUTLUYUM”

Buluşmada söz alan ve Yarımcalılara seslenen Belediye Başkanı Şener Söğüt ise, “Körfez halkımızın takdiri ve desteği ile 31 Mart’ta yeniden başkan seçildik. Hepinize ilginiz dolayısıyla teşekkür ediyorum. Böyle bir etkinlik dolayısıyla Yarımcalı hemşehrilerimle bir araya gelmekten dolayı çok mutluyum. Bu güzel buluşmayı düzenleyen dernek başkanımız Atakan Yavuz ve yönetimine teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.