Yarar’a “Gazetecilik” Ödülü

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve organizasyonunu Ali Çınar’ın yaptığı, ana sponsorluğunu ile Cenksan Yangın firmasının üstlendiği Cenk Çelik’in üstlendiği “Körfez’e Değer Katanlar” programı geçtiğimiz gün gerçekleşti. Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlenen bu özel programda birçok alanda başarılı bulunan kişi ve kurumlar ödüle layık görüldü.

ÖDÜLÜ KAPLAN VERDİ

Bu kapsamda yapılan değerlendirmelerin ardından gazetemizin imtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmenimiz Burhan Yarar, Körfez’e Değer Katan Gazeteci Ödülü’ne layık görüldü. Programı sunan Ali Çınar tarafından anonsu yapılan ve sahneye davet edilen Genel Yayın Yönetmenimiz Burhan Yarar’a ödülünü Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan takdim etti.

YARAR TEŞEKKÜR ETTİ

Programın sonunda bir açıklama yapan gazeteci Burhan Yarar, “Körfez ilçemiz adına yaptığımız çalışma ve haberlerimizin bu şekilde karşılık bulması bizleri sevindiren bir durum olmuştur. Konuyu değerlendiren ve şahsımızı bu ödüle layık gören değerli jüri üyelerine teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

GENİŞ KATILIM VARDI

Bu arada düzenlenen ödül törenine Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Körfez Kent Konseyi Başkanı Azmi Akın, Körfez Müftüsü Muhammed Aydın, Körfez Belediyesi önceki dönem Başkanı İsmail Baran, Kocaelispor Kulübü Başkanı Recep Durul, Körfez Belediyesi Meclis Üyesi Ramazan Tuna, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisi Daire Başkanı Öztekin Kaşukçi, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, Körfez Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Zehra Coşkun Salih, Kocaeli Anadolu İlleri Dernekler Federasyonu Başkanı Alican Kazgan, Körfez Erzurumlular Derneği Başkanı Yavuz Göğdemir, Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok, Körfez Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Tarık Gürgen, KOTSİAD Başkanı Erkan Gül, Körfez ilçesinin tanınmış spor adamlarından Metin Özkan, mahalle muhtarları ile çok sayıda STK temsilcisi ve davetli katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.