banner3047

Yahya Kaptan Mahallesi’nde Atatürk Büstü Açıldı

İzmit Yahya Kaptan Mahallesi Muhtarı Nermin Şenses, Kocaeli’nde bir ilke imza atarak muhtarlık binası önüne Atatürk büstü yaptırdı. İzmit Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Kandıra Şubesi'nin ortak girişimiyle hayata geçirilen büst, düzenlenen törenle açıldı.

Açılış programına; Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kocaeli Şubesi, ÇYDD şube başkanları, çeşitli siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda sivil toplum kuruluşunun başkanı katıldı. Yoğun katılımın gözlendiği törende, Atatürkçü Düşünce Derneği Yahya Kaptan Mahalle Başkanının törene katılmaması dikkat çekti.

Programın açılış konuşmasını yapan Muhtar Nermin Şenses, “Atatürk’ün değerlerini yaşatmak ve mahallemizde gelecek nesillere bu mirası bırakmak adına bu büstü yaptırmaktan büyük bir onur duyuyorum. Katılımlarıyla bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Büstün yapımında emeği geçen tüm kişi ve kurumlara minnettarım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.