Yağmurdereliler Piknik Şenliğinde Buluştu

Dernek yönetimi her yıl geleneksel olarak tekrarladığı “Yağmurdereliler Piknik Şenliği” etkinliğini önceki gün gerçekleştirdi.

ÜNLÜ SANATÇILAR SAHNE ALDI

Gümüşhanelilerin ve Yağmurdere köylülerinin büyük ilgi gösterdikleri piknik şenliğinde Yıldırım Gömleksiz, İbrahim Yılmaz, Cemal Kaya ve Osman Sayar (Marhavi) gibi sanatçılar sahne aldı. Dernek yönetiminin uzun zamandır hazırlıklarını yaptığı programa kent genelinden çok sayıda protokol mensubu, STK yöneticileri ile siyasiler katıldı.

GENİŞ KATILIM VARDI

İlimtepe Mesire Alanı’nda düzenlenen ve dernek başkanı Kadir Er ile yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe; Körfez Belediye Başkanı Şener, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Kenan Öge, Kocaeli GÜDEF Başkanı Selami Kolcu, İstanbul GÜDEF Başkanı Birol Boz ile çok sayıda davetli katıldı.

BAŞKAN YÖNETİMİ KUTLADI

Etkinlikte konuşan dernek başkanı Kadir Er, “Bizleri böyle bir günde yalnız bırakmadığınız için tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum” derken, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise konuşmasında “Gümüşhaneli hemşehrilerimizle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Dernek yönetimimizi kutluyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayten Er 1 hafta önce

Çok güzeldi herşey tekrarını bekliyoruz teşekkürler