Vali İlhami Aktaş, Körfez’i Turladı

Vali İlhami Aktaş, ilçelerin genel durumu ve yapılan çalışmaları yerinde gözlemlemek amacıyla gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında Körfez’i karış karış gezerek bir takım incelemelerde bulundu

Vali İlhami Aktaş’a ziyaretlerinde Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve İl Jandarma Komutanı J.Alb. Murat Bozkurt eşlik etti. İlk ziyaretlerini Körfez Kaymakamlığına gerçekleştiren Vali İlhami Aktaş’ı Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar ve ilçe protokolü karşıladı.

PLANLAR VE YATIRIMLAR KONUŞULDU

Kaymakamlıkta bulunan birimleri ziyaret ederek personeller ve vatandaşlarla hasbihal eden Vali İlhami Aktaş; ilçenin genel durumu, yapılan çalışmalar, ilçede devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar’dan bilgi aldı.

KÖRFEZ ADLİYESİ ZİYARET EDİLDİ

Bir sonraki ziyaretini Körfez Adliyesine gerçekleştiren Vali İlhami Aktaş, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Mesut Kavak ile bir süre görüşerek sohbet etti. Daha sonra Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Aktaş, çalışmalar hakkında brifing aldı.

YENİ OKULU İNCELEDİ

Hız kesmeden yoluna devam eden Vali, yapım çalışmaları devam eden Körfezkent Emlak Konut Ortaokulu inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Okul inşaatında gelinen son durum hakkında bilgi alan Vali Aktaş, yapım çalışmalarında emeği geçen herkese kolaylıklar dileyerek, okulun Körfez ilçesine hayırlı olması temennisinde bulundu. Ardından Körfez Ticaret Odası’nı ziyaret eden Vali Aktaş Başkan Recep Öztürk tarafından karşılanarak beraberindeki protokol oda çalışmaları hakkında bilgi aldı.


 

SÖĞÜT’E KONUK OLDU

Körfez Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, Belediye Başkanı Şener Söğüt’ten ilçenin sosyal ve ekonomik durumu ile yapımı tamamlanan ve devam eden projeler hakkında bilgiler aldı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Vali Aktaş’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

SON DURAK KAISER WILHELM KÖŞKÜ

TBMM Milli Saraylar Hereke Halı ve İpekli Dokuma Fabrikası ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Vali Aktaş, yetkilileri ve personelleri ile bir süre sohbet ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Kocaeli’nin önemli tarihi varlıklarından biri olan 1898 yılında inşa edilen, Vali İlhami Aktaş’ın Körfez ilçedeki son durağı oldu.


 


 


 


 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.