Tipioğlu’ndan Teşkilat  Ve Belediye Ziyareti


Ziyaretlerine AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı’na konuk olarak başlayan Milletvekili Tipioğlu, burada İlçe Başkanı Nurettin Okudan ile parti yönetimi tarafından ağırlandı.

ÖNCE TEŞKİLATI, SONRA SÖĞÜT’Ü ZİYARET ETTİ

Burada parti yöneticilerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Tipioğlu, İlçe Başkanı Okudan’ı da 27 Ekim’deki kongre öncesinde genel merkez tarafından yeniden aday gösterilen Okudan’ı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi. Tipioğlu ve beraberindekiler daha sonra ise Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ü makamında ziyaret etti.

BAŞKANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Buluşmada Başkan Şener Söğüt’ten yapılan ve yeni dönemde hayata geçirilecek olan yeni projeler hakkında bilgiler alan Milletvekili Veysal Tipioğlu, “Körfez ilçemizdeki ziyaretlerimiz sırasında ilçe yönetimimiz ve belediye başkanımızla bir araya geldik. Misafirperverliklerinden dolayı kıymetli başkanlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.