Talus: “Hem Yatırıma, Hem Ekonomiyle Mücadeleye Devam Edeceğiz”

Talus, “Milletimizi yatırıma, gelişmeye, büyümeye düşman etmek isteyenler her zaman ekonomiyi bahane etti. İçi boş sloganlarla milletimizin gözünü boyamaya çalıştı. Ama bugün yapılan eserlerin değeri daha iyi anlaşılıyor. Bu nedenle bir yandan geleceğimize yatırım yapmaya, bir yandan ekonomik sıkıntılarla mücadeleye devam edeceğiz” dedi.


TALUS’UN AÇIKLAMASI ŞÖYLE
“Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin ulaşım master planında yer alan Körfez-Derince-İzmit-Kartepe arası yaklaşık 35 km, 24 istasyondan oluşacak metro hattının 61 milyar TL’lik ihalesi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapıldı.
Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a bu dev projenin gündeme alınması ve planlandığı gibi adım adım ilerlemesini sağladığı için teşekkür ediyorum.
Geçmişte Kuzey Marmara Otoyolu’na, Osmangazi Köprüsü’ne, Boğazın 3.köprüsü Yavuz Sultan Selim’e, İzmir Otoyoluna, Marmaray’a, tünellere, tüp geçitlere karşı çıkanlar şimdi bu projeye de çamur atmaya kalkabilir.
Ekonomiyi bahane ederek, yapılmasın ne gerek var diyebilir. 
Çünkü yukarıda saydığım dev projelere de geçmişte akılalmaz şekilde karşı çıkmış, hatta başlamış projelerin durudurulması için eylemler, gösteriler yaparak ülke ekonomisine asıl kendileri zarar vermişti.
‘Geçim yoksa, seçim var’ demogojisiyle meydanlarda oy tüccarlığı yapanlar maalesef her dönem ülkemizin gelişmesine yönelik atılan adımlara karşı ekonomik sıkıntıları bahane göstermiş, milletimizi yatırıma, gelişmeye, büyümeye adeta düşman etmeye çalışmıştır.
İşte yıllar geçti. Beş yılı aşkın süredir yönettikleri belediyelerde bir tane dikili ağaçları, bir tane eserleri var mı?
Varsa yoksa, AK Parti döneminde yapılan eserleri boyuyor, yeni diye açıyorlar.
Söze geldiğinde herkesten daha çevreci, herkesten daha ilerici diye kendilerini anlatanların beş yıldır elinden tutan yok.
Ama bu işler aşkla, sevdayla olur. Milletimize hizmetkar olmakla olur.
Böyle bir dertleri olmayanların “Geçim yoksa, seçim var” gibi söylemleri de içi boş kuru sloganlardır. 
Milletimizin beklentileri üzerine demogoji yapmaktır.
Son 22 yılda yapılan eserlerin ülkemize kattığı faydalar ortadayken, yatırımları, büyümeyi, ülkemizi geliştirmeyi durduramayız.
Bir yandan küresel etkilerin yarattığı ekonomik sıkıntıların çözümü için samimiyetle çalışacak, bir yandan da ülkemizin geleceğine yatırım yapmayı sürdüreceğiz.
Çünkü biz milletimizi seviyor, ülkemize aşığız. 
Bir kez daha Körfez-Kartepe metro hattı ihalesinin hayırlı olmasını diliyor, emeği geçenleri kutluyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.