Şubat ayında oynanan Kocaelispor-Amedspor karşılaşmasında tribünden düşerek ağır yaralanan genç taraftar Efe Kartal, zorlu bir tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuştu. Geçirdiği kritik sürecin ardından yeniden eski gücüne kavuşmaya başlayan Kartal, yaşadığı bu zorlu dönemde kendisine destek olanlara vefasını unutmadı.
TALUS’A KONUK OLDU
Efe Kartal, babası Atakan Bey ile birlikte AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus’u ziyaret etti. Talus, hastanede tedavisi sürerken Efe’yi birçok kez ziyaret ettiklerini, sağlık durumu hakkında düzenli bilgi aldıklarını ve süreci yakından takip ettiklerini hatırlatarak, bu anlamlı ziyaretin kendileri için duygusal bir değer taşıdığını belirtti.
SAĞLIKLI GÜNLER DİLEDİ
Efe’yi sağlıklı, ayakta ve güçlü bir şekilde görmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Şahin Talus, “Genç kardeşimizin yeniden ayağa kalkması, sadece ailesi için değil, onu seven herkes için moral kaynağı oldu. Bu şehirde birbirimize sahip çıkmak en büyük gücümüz. Efe’nin bu vefa dolu ziyareti de bunun güzel bir göstergesidir” dedi. Kocaelispor’a olan bağlılığı ve güçlü duruşuyla dikkat çeken Efe Kartal’ın yeniden tribünlerde yer alacağı günleri görmek istediklerini belirten Talus, Kartal’a sağlıklı ve umut dolu bir gelecek diledi.