Şeymanur Dünya 3.’sü Oldu

Başta Diriliş Ertuğrul olmak üzere birçok başyapıtta önemli roller üstlenen, Türk sinemasının önemli isimlerinden Körfezli Yücel Tok’un kick boksçu kızı Şeymanur Tok bir büyük başarıya daha imza attı. Bugüne kadar ulusal ve uluslararası alanda birçok derece elde eden başarılı sporcu, bu kez milli takım forması ile dünya üçüncülüğüne uzandı.

BRONZ MADALYA KAZANDI

Aynı zamanda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübünün sporcusu olan Tok, 50 ülkeden toplam 3 bin 280 sporcunun katılımı ile Macaristan’ın Budapeşte kentinde düzelenlenen Kick Boks Dünya Kupasında Büyük Kadınlar Full Contact 60 kg'da 3. oldu ve bronz madalya kazandı.

ŞAMPİYONLUĞU HEDEFLİYOR

Kazandığı derece ile ilimize ve ülkemize büyük bir gurur yaşatan şampiyon sporcu Şeymanur Tok, “Çok daha büyük başarılara imza atmayı hedefliyorum. Çok çalışarak hedeflerime ulaşacağım” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yücel Tok 3 ay önce

Harika bir haber olmuş elinize emeğinize sağlık çok teşekkür ederim burhan bey

Avatar
Şeymanur tok 3 ay önce

Spora ve sporcuya vermiş olduğunuz destekten dolayı çok teşekkür ederim ☺️ ve de yapmış olduğunuz haber için çok teşekkür ederim