Recep Şen Kızını Evlendirdi

AK Parti’nin Körfez ilçesindeki kurucularından biri olan, uzun yıllardır Körfez Belediyesi’nde temiz işleri müdürlüğü bünyesinde görev yapan Recep Şen ile Neslihan Uçar’ın kızları Tuğçe, geçtiğimiz gün düzenlenen görkemli bir törenle Dilek Çelik ile Yıldıran Maldır’ın yakışıklı oğulları Ali ile hayatını birleştirdi.

YALNIZ BIRAKMADILAR

Çiftin kına ve düğün merasimleri Ülker Kına Düğün Davet Sarayı’nda gerçekleşti. Gençleri ve ailelerini bu özel günde dostları, akrabaları ve kent protokolü de yalnız bırakmadı. Düğüne katılanlar arasında Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okudan, meclis üyesi ve belediye koordinatörü Cengiz Öztürk, parti yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

NİKAH İSTANBUL’DA KIYILACAK

Tuğçe ve Ali’nin Körfez ilçesinde gerçekleşen düğün merasimlerinin ardından nikah merasiminin ise 27 Temmuz Cumartesi günü, İstanbul Eyüp Sultan Kültür Sanat Merkezi ve Nikah Salonu’nda gerçekleşecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.