Prime Sports Club  Eylülde Kapılarını Açacak

Kentimizin genç iş insanlarından Kadir İleriok ile Yunus Emre Seçgin tarafından hizmete alınacak olan yeni fitness salonu en son teknolojiye sahip olan modern aletlerle donatılacak.

HER TÜRLÜ HİZMET VERİLECEK

Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi Körfezkent  Mevlana Caddesi No: 222 A adresinde hizmete girecek olan mekanda tadilat çalışmaları sürülyor. 1 Eylül tarihinde açılması hedeflenin Prime Sports Club isimli işletmede spor meraklılarına fitness, yoga, zumba, reformer, cycle & beat ve fitcafe alanlarında hizmet sunulacak.

KURUCU ÜYELERE YÜZDE 50 İNDİRİM

Körfez ve Kocaeli halkının sağlıklı bir yaşama ulaşmasında konusunda uzman bir ekiple hizmet vermeye hazırlanan Prime Sports Club’da kurucu üyelikler için yüzde 50 oranında indirim sağlanacağı belirtildi. Yeni spor salonunda sağlıklı bir yaşama ve fit bir vücuda erişmek isteyenlerin 0.530 087 35 41 ve 0.530 092 32 41 numaralı telefonlardan hizmet vereceği bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.