Muşlular Piknikte Buluştu

Kentimizin ve ülkemizin en fazla derneğinin bulunduğu bölgelerden biri olan Körfez ilçesinin en aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olan Muşlular Derneği yönetimi üyelere yönelik piknik organizasyonu düzenledi.

BAŞKAN SÖĞÜT DE KATILDI

Dernek başkanı Adem Kaya ile yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde düzenlenen piknik programına aynı zamanda Muş doğumlu olan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, belediye başkan yardımcıları, siyasi partilerin başkan ve yöneticileri, STK temsilcileri ile çok sayıda dernek üyesi katıldı.

BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Körfez Yarımca Sahil mevkiinde düzenlenen piknik organizasyonunda katılımcıların sofralarına da konuk olan ve iyi eğlenceler dileklerini ileten Başkan Şener Söğüt, “Körfez Muşlular Derneği tarafından düzenlenen geleneksel piknik şenliğine katılarak, kıymetli hemşehrilerimizle bir araya geldim. İlgileri dolayısıyla dernek başkanımız Adem Bey ve Muşlu hemşehrilerime teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.