Muhtarlardan Çöven’e Ziyaret

Geride kalan 31 Mart yerel seçimlerinde Körfez ilçenin en büyük yerleşim bölgelerinden Mimar Sinan Mahallesi’nde halkın büyük teveccühü ile muhtarlık görevine seçilen Mehmet Çöven’i önceki gün özel isimler ziyaret etti. Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk ile beraberindeki muhtarlar, Çöven ile muhtarlık merkezinde bir araya geldi.

MAHALLELERDE YAPILAN HİZMETLERİ KONUŞTULAR

Aynı zamanda Kutluca Köyü Muhtarı olan dernek başkanı Öztürk’e ziyareti sırasında Kuzey Mahallesi Muhtarı Gülten Tülay, Barbaros Mahallesi Muhtarı Lale Mutlu ve Karayakuplu Köyü Muhtarı Yusuf Korucuoğlu eşlik etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında muhtarlar bölgelerinde yapılan ziyaretler konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.