Muhtar Öner’den Başkanlara Yol Teşekkürü

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu’nun hazır bulunduğu inceleme programına bölgenin mahalle muhtarları da katıldı.

MUHTAR ÖNER DE İNCELEMEYE KATILDI

İncelemede yer alın Yukarı Hereke Mahallesi Muhtarı Yusuf Öner de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gerçekleşen görkemli projenin bölge halkının Devlet Hastanesi’ni ulaşımını kolaylaştıracağını dile getiren Muhtar Öner, “Kocaeli  Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın, Körfez Belediye Başkanım Şener Söğüt ve Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, siyasi parti ilçe başkanlarımızla birlikte Dilovası İMES yolunda incelemede bulundu.

MUHTAR TEŞEKKÜR ETTİ

İMES yolunun yapımında büyük mücadele veren çok değerli başkanım sayın Tahir Büyükakın başkanıma ve ekibine ve Körfez Belediye Başkanımız sayın Şener Sögüt başkanıma Yukarı Hereke Mahallesi Muhtarı olarak bölge sakinlerimiz adına teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.