Milletvekili Tipioğlu’ndan Körfez Turu

İlçedeki temaslarına AK Parti Körfez Teşkilatını ziyaretle başlayan milletvekili Tipioğlu, burada İlçe Başkanı Nurettin Okudan ve parti yöneticileri tarafından ağırlandı. Tipioğlu, burada yapılan kısa görüşmenin ardından Körfez programına başladı.

İLK ZİYARET BELEDİYEYE

Gerçekleşen ilk ziyaret ise Körfez Belediyesi’ne oldu. Burada Belediye Başkanı Şener Söğüt tarafından karşılanan milletvekili Veysel Tipioğlu’na buluşma AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okudan, Belediye Başkan Yardımcıları Levent Yılmaz, Ahmet Erdemiş, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sarıgül, mahalle başkanları ve parti yöneticileri eşlik etti,

MUHTAR ÇÖVEN İLE BULUŞTU

Daha sonra temaslarına başlayan ve ilçenin en büyük yerleşim bölgelerinden Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Mehmet Çöven’e konuk olan Veysel Tipioğlu, burada Muhtar Çöven’den mahallesi ile ilgili ilettiği talepleri dinledi. Ardından geçtiğimiz günlerde yaşanan elim bir kaza sonucu yaşamını yitiren, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt’un ağabeyi Sezay Kurt’a taziye ziyaretinde bulunuldu.

İŞ YERİ ZİYARETİ VE HALK BULUŞMALARI

Taziye programına Fatma Bozkuş ve Hacı Yıldız’ın ailelerine baş sağlığı dileyerek devam eden Milletvekili Veysel Tipioğlu, Daha sonra ise Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde bulunan Kenan Adıgüzel’e iş yerinde konuk oldular. AK Partili heyet daha sonra ise bölgede yaşayan vatandaşlarla kısa sohbetlerde buluştular. Tipioğlu’nun Körfez turu, buradaki programla sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.