MHP’li Bekiroğlu’ndan Vefa Ziyaretleri


İlçe Başkanı Av. Doğan Bekiroğlu ile parti yöneticileri, geçtiğimiz gün de önemli isimlere konuk olarak kendilerine geçmişte vermiş oldukları destekler dolayısıyla teşekkür plaketi takdim etti.

TEK TEK ZİYARET ETTİLER

Bu kapsamda Başkan Bekiroğlu ve MHP’li yöneticiler, Körfez Halk Eğitim Müdürlüğü görevinde yaptığı başarılı çalışmalarla halkın meslek sahibi olmasına yönelik önem projeleri ile dikkat çeken Muhammed Kocakaya, MHP Kocaeli teşkilatlarının önemli isimlerinden Dr. Ayhan Arpacı ve bir özel hastanede görev yapan İlhan Kansoy’a konuk olarak kendisine plaket takdiminde bulundu.

“EMEKLERİ ÇOK FAZLA”

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan MHP Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, “Büyüklerimizin bizde, partimizde ülkücü hareketimize olan emekleri gerçekten çok fazla. Onlar ülkücülerin dertleriyle dertlenen insanlar oldular. Ziyaret ettiğimiz Ayhan Bey, İlhan Bey ve Muhammed hocamıza davamıza hizmet ve sadakatlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.