banner3047

Mehmet Allak, Yüksek Lisansını Başarıyla Tamamladı

AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Cemil Yaman ve Veysel Tipioğlu, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, iş insanları ve akademisyenlerin katılımıyla düzenlenen tören, Mehmet Allak’ın yüksek lisans mezuniyetini taçlandırdı.

4 ÜZERİNDEN 3.7 PUAN

Tören, pandemi nedeniyle ertelenen mezuniyet kutlamasının yerini alarak, duygu dolu anlara sahne oldu. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sağlık Yönetimi Anabilim Dalı’nda “Belediyecilik Hizmetleri ve Sürdürülebilir Şehircilik” alanında yüksek lisans eğitimini tamamlayan Mehmet Allak, 4 üzerinden 3.7 diploma notuyla mezun oldu. 

PROF. YILDIRIM’IN JESTİ

Tez danışmanı Prof. Dr. Durmuş Çağrı Yıldırım’ın özel bir jestiyle düzenlenen törende, Allak’a akademik cübbe giydirilerek başarısı taçlandırıldı. 40 yaşından sonra üniversite hayalini gerçekleştiren Mehmet Allak, Halkla İlişkiler Ön Lisans, İşletme ve Kamu Yönetimi Lisans eğitimlerini de başarıyla tamamlamıştı. Uzun yıllar süren akademik yolculuğunu noktalayan Allak, törende yaptığı teşekkür konuşmasında, kendisine destek olan hocalarına, ailesine ve dostlarına minnet duygularını iletti.

SIRAYLA TEŞEKKÜR ETTİ

Allak, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Şairin dediği gibi, işlenmemiş ham bir metali hurdacılar pazarına götürürseniz demir fiyatına, antikacılar çarşısına götürürseniz altın fiyatına gider. Kim kiminle yürürse, değeri de ona göre belirlenir. Bu süreçte bana rehberlik eden, yol gösteren ve akademik hayatımda büyük emeği bulunan kıymetli hocalarım Prof. Dr. Faik Budak, Prof. Dr. Seyfettin Erdoğan, Prof. Dr. Öznur Gökkaya, rehber hocam Prof. Dr. Durmuş Çağrı Yıldırım ve Prof. Dr. Seda Yıldırım’a; ayrıca aileme ve ismini sayamadığım, bana destek olan herkese sonsuz teşekkür ederim.”

“DİPLOMALARIM DUVARDA ASILI”

Sözlerini, “Yaş 60, tüm diplomalarım duvarda asılı… Bu dünyada manevi hazzını aldım, öbür dünyada işe yarar mı bilmem” diyerek tamamlayan Allak, eğitimin yaşam boyu süren bir yolculuk olduğunu vurguladı. Tören, katılımcıların Mehmet Allak’ı tebrik etmesi ve hatıra fotoğrafları çekilmesiyle son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.