Körfezli Yüzücüler Şampiyona Vizesini Aldı

Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yapılan Kocaeli 11-12 yaş il vize ve 13+ yaş baraj geçme müsabakalarına 17 sporcu 2 antrenör ile katılan Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü sporcuları elde ettikleri başarılı sonuçlarla bölge şampiyonalarına katılmaya hak kazandılar.

BARAJLARI GEÇTİLER VİZEYİ ALDILAR

Körfez ekibinin müsabakalar sonunda; 11-12 yaş grubunda 9 sporcusu bölge finaline, 13+ yaş grubunda da 6 sporcu barajları geçerek şampiyonalara katılma vizesi aldı.

Körfez Gençlerbirliği SK’dan yapılan açıklamada “Kulübümüzün genç yüzme sporcularının elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik ediyoruz. Bu başarıları bizlere yaşatan başta antrenörlerimizi, sporcularımızı ve velilerimizi kutluyoruz.

BAŞKAN SÖĞÜT’E TEŞEKKÜR

Kulübümüz ve sporcularımızdan desteklerini eksik etmeyen her zaman maddi ve manevi olarak yanımızda olan Körfez Belediye Başkanımız Sayın Şener Söğüt’e de ayrıca teşekkür ediyoruz. Sporcularımızın başarıları ekip çalışmasının ve her ne kadar ferdi spor dalı olarak görülse takım ve ekip olarak disiplinli birlikte çalışmanın sonucudur.

HEDEF ULUSLARASI YARIŞMALAR

Sporcularımızın başarıları ulusal ve uluslar arası platformlarda devam edecek. Yeni sporcularımız da tecrübe edinerek ileriki dönemlerde şampiyonalarda yer alacaklarını göstermişlerdir. Körfez’de spor yapmanın ve sporcu olmanın mutluluğunu hep birlikte yaşamaya devam edeceğiz” denilerek duyulan memnuniyet ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.