Körfezli Muhtarlar Vali’yi Ağırladı

Körfez turu sırasında birçok sivil toplum kuruluşuna da uğrayan Vali Aktaş, Körfezli muhtarları da ziyaret etti. Körfez Muhtarlar Derneği binasında ilçedeki muhtarlarla buluşan ve ilçeyi bir de onlardan dinleyen Vali ilhami Aktaş’a kalabalık bir protokol grupbu eşlik etti.

KALABALIK ZİYARET

Ziyaret sırasında Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Bozkurt, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Hüseyin Eraslan ve İlçe Emmiyet Müdürü İlker Yandı da Vali Aktaş ile birlikteydi.

İKRAMLARLA AĞIRLANDILAR

Buluşma sırasında konuşan dernek başkanı ve Kutluca Köyü Muhtarı Engin Öztürk, bölgesel sorunlar hakkında genel bilgilendirmede bulunduve Körfez ilçenin Türkiye için çok önemli bir bölge olduğundan söz etti. Buluşma sırasında muhtarlar Vali Aktaş ve beraberindekilere çeşitli ikramlarda da bulundular.

“MUHTARLAR YEREL YÖNETİMLERİN DESTEKÇİSİDİR”

Ziyarette konuşan Kocaeli Valisi İlhami Aktaş ise “Muhtarlık çok önemli bir görev, Körfez ilçemizdeki muhtarlarımız da yerel yönetimlerimizin en büyük destekçisi durumundalar. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi ve gösterilen yakın ilgi dolayısıyla dernek başkanı Öztürk, yönetimi ve muhtarlara teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.