Körfezli Karateciler Madalyalarla Döndü

19-21 Temmuz 2024 tarihlerinde Gemlik Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvaya 16 ülke, 26 şehir ve 122 kulüpten bin 700 sporcu katıldı. Türkiye’nin yanı sıra Azerbaycan, Pakistan, Finlandiya, Gürcistan, Yunanistan, Umman, Irak, Ürdün, Kazakistan, Filistin, Suudi Arabistan, Cezayir, Kırgızistan, Özbekistan ve Tanzanya’dan da sporcuların katılımıyla turnuva adeta festivale dönüşürken spor salonu renkli görüntülere de sahne oldu.

BİN 700 SPORCU KATILDI

Turnuvada derece alan kız ve erkek sporculara dört farklı kategoride madalya verildi. İlimizden Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün genç sporcuları da tatamide mücadele ettiler. Körfez Gençlerbirliği karate alt yapısı 2015 doğumlu sporcularından (24 kg’da) Elif Buğlem Yıldız bütün rakiplerini yenerek şampiyon olurken, (32 kg’da) Eslem Sude Ay, (36 kg’da) Zehra Açar, (30 kg’da) Ertuğrul Poyraz, (30 kg’da) Abdullah Oğuzkağan Eraslan ve (40 kg’da) Eymen Tarık Urak üçüncü olarak madalya aldılar.

BÜYÜK BAŞARI ELDE ETTİLER

Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü karate antrenörü Şaban Ağaya yaptığı açıklamada “Bursa’nın Gemlik ilçesinde bu yıl 5. düzenlenen uluslararası karate turnuvasına alt yapımızdan yetişmekte olan genç sporcularımızla katıldık. Sporcularımız 1 şampiyonluk ve 5 üçüncülük alarak büyük bir başarıya imza attılar.

BAŞKAN SÖĞÜT’E TEŞEKKÜR

Sporcularımıza ve bizlere bütün imkânları sağlayan ve her zaman destek olan Körfez Belediye Başkanımız Sayın Şener Söğüt’e ve kulüp yöneticilerimize çok teşekkür ediyoruz. Onların bu desteklerini boş çevirmeyen sporcularımızı, aileleri ve antrenörlerimizi bizde tebrik ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.