Körfezli Gençler Polonya’da Staj Yapacak

Nitelikli ara eleman açığının kapatılmasına yönelik çalışmalarla öne çıkan Körfez Mesleki Eğitim Merkezi, öğrencilerine yurt dışında eğitim ve staj imkanı da sunuyor. Merkezin Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı öğrencilerinden Ali Çetin, Eren Çağlayan, Mehmet Efe İriç ve Muhammed Orkun Çankaya, Polonya’nın Gliwice şehrine staj için gidiyor. 1-28 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan bu staj, KALPOL SP.ZO.O. fabrikasında yapılacak ve gençlere öğretmenleri Cemal Keleşoğlu da eşlik edecek.

GENÇLER ULUSLARARASI DENEYİM KAZANACAKLAR

Söz konusu staj çalışmasının, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Erasmus Akreditasyonu programı kapsamında, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından finanse edilen bir hareketlilik projesi olarak gerçekleştirileceği bildirildi. Öğrencilerin bu proje sayesinde hem mesleki bilgi ve becerilerini geliştirme hem de uluslararası deneyim kazanmasının sağlanması amaçlanıyor.

“BENZER PROJELER YAPILACAK”

Konu hakkında okuldan yapılan açıklamada staj süresince, öğrenciler ile öğretmenlerinin, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye özen göstereceklerine vurgu yapıldı. Açıklamada, “Erasmus Akreditasyonu kapsamınad gerçekleştirilen bu tür uluslararası projeler, okulumuzun ve ilçemizin eğitim alanındaki gelişimine katkı sağlayarak, gelecekte benzer projelerin yolunu açacaktır” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.