Körfezli Esnaf Temsilcileri  Vali Aktaş’ı Ağırladı

Geçtiğimiz temmuz ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı kararname ile Kocaeli Valisi olarak ilimize atanan İlhami Aktaş, ilça programlarına devam ediyor. Kamu kurumlarından aldığı brifinglerin ardından ilçelerdeki genel durumu yerinde görmek isteyen Vali Aktaş, geçtiğimiz günü de Körfez ilçesinde geçirdi.

KALKAR DA EŞLİK ETTİ

Körfez programı kapsamında birçok ziyarette bulunan Vali İlhami Aktaş, Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimine de konuk oldu. Burada Oda Başkanı Yahya Öztürk ile yönetim kurulu üyelerini dinleyen Aktaş’a Kocaeli İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ile Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar eşlik etti.

“İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ”

Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşma sırasında Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk ile yönetimine gösterdikleri yakın ilgi dolayısıyla teşekkür eden Vali İlhami Aktaş, tüm kamu kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları ile yakın diyalog halinde olacaklarını, esnafımızın sorunlarının çözümü için her zaman iş birliğine önem vereceklerini dile getirdi. Oda Başkanı Yahya Öztürk de ziyaret dolayısıyla Vali Aktaş ve mahiyetine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.