KÖRFEZ’İN EMLAK ENVATERİ GÜNCELLENİYOR

Başkan Söğüt de çalışmayı yürüten ekibi ziyaret etti, bilgi aldı

Körfez Belediyesi, İçişleri Bakanlığı E-Belediye Bilgi Sistemi’ne Geçiş Projesi kapsamında önemli bir adım olan Emlak Envanteri çalışmasını başlattı. Bilgi İşlem Müdürlüğü koordinesinde Mali Hizmetler, İmar ve Şehircilik, Yapı Kontrol, Emlak ve İstimlak, Ruhsat Denetim ve Plan Proje Müdürlüklerini de içerisine alan çalışma kapsamında ilk olarak veri giriş ekibi oluşturuldu.

TÜM VERİLER GÜNCELLENİYOR

Körfez’e ait tüm emlak envanterinin taranarak yeni programa işlenmesi ve gözden geçirilmesi çalışması ile eldeki veriler de güncellenmiş olacak. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de Başkan Yardımcısı Osman Yurt ve Bilgi İşlem Müdürü Orhan Tuna ile birlikte ekibi ziyaret etti, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Söğüt, çalışmanın önemine değinerek, e-belediyecilik anlamında önemli bir adım olduğunu belirtti.

TEK TEK İŞLENİYOR

Başkan Söğüt, “Belediyemizin vatandaşlarımıza her zaman en hızlı, en güvenilir hizmetleri verebilmesi adına teknolojik olarak bilgi sistemlerini güncel tutarak ve mevzuatta yapılan gelişmeleri çok yakından takip ediyoruz. Veri güncellemesi de bu noktada önemliydi” ifadelerini kullandı. Güncelleme ile ilçedeki tüm numaratajlar ve parseller sisteme işlenmiş olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.