Körfez’e Değer Katan Bürokrat;  Müftü Muhammed Aydın

Körfez ilçeye atandığı günden bu yana başında bulunduğu kurumla birlikte önemli çalışmalara imza atan, özellikle gençlere yönelik hayata geçirilen çalışmalarla adından söz ettiren, göreve başladığı ilk günden itibaren halkla samimi diyaloglar kuran Körfez Müftüsü Muhammed Aydın, geçtiğimiz gün düzenlenen bir programda onurlandırıldı.

MÜFTÜ AYDIN’A BÜYÜK ONUR

Organizasyonunu Ali Çınar’ın yaptığı, ana sponsorluğunu ise Cenksan Yangın firmasının sahibi Cenk Çelik’in üstlendiği “2. Körfez’e Değer Katanlar” programı dün akşam Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Programda “Körfez’e Değer Katan Bürokrat” kategorisinde ödüle layık görülen Müftü Muhammed Aydın, ödülün kendisi için büyük anlamlar içerdiğini dile getirdi. Törende Aydın’a ödülünü Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe birlikte takdim etti.

“ÇOK ANLAMLI BİR ÖDÜL”

Müftü Aydın, “Körfez ilçesine gelmeden önce, burayı sadece bir sanayi şehri olarak biliyordum. Fakat bu ilçeye geldikten sonra ve ilçenin sokaklarında gezdiğim zaman, Körfez’in Türkiye’nin farklı güzel renklerinin buluştuğu, adeta mozaik haline geldiği bir şehir olduğunu gördüm. Biraz daha dolaşınca Körfez’in büyük bir aile olduğunu fark ettim. İşte bu güzelliğin ve birlikteliğin oluşmasında kimlerin emeği var diye baktığımda çok sayıda güzel gönüllü insanlar gördüm. İyilik bulaşıcıdır, ben de bu kardeşlerimle beraber Körfez ilçesinin sokaklarında yürümeye çalıştım. Benim için çok anlamlı bir ödül, teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.