Körfez’de Temizlik Hareketi

Körfez Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında daha temiz bir çevre sloganıyla, ilçenin kalabalık nüfusa sahip mahallelerinden biri olan Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün katılımıyla temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde düzenlenen ‘Temizlik Hareketi’ne Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan yardımcıları, birim müdürleri, mahalle muhtarları ve personeller katılım sağladı.

BAŞKAN SÖĞÜT, “ EN GÜZEL TEMİZLİK, KİRLETMEMEKTİR”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ilçede temizlik konusunda toplumsal bir duyarlılık yaratmak için böyle bir hareket başlattıklarını belirterek, “Yaşadığımız çevreyi seven, doğayı koruyan ve onu korumayı ilke edinen vatandaşlarımızı, bu hareketimize destek olmaya davet ediyorum. Temizlik konusunda toplumsal bir duyarlılık yaratmak için böyle bir hareket başlattık. Bugün, Temizlik işleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü’nde görevli arkadaşlarımız ile birlikte kısa bir sürede çok geniş bir alanı temizledik. Tüm hemşehrilerimizden, yaşadığımız çevreyi temiz tutmalarını, çöplerin gelişi güzel değil, gerekli yerlere bırakılmasını istiyorum. Unutmayalım ki; en güzel temizlik, kirletmemektir” dedi.

YAVUZ SULTAN SELİM PIRIL PIRIL OLDU
Düzenlenen temizlik hareketinde, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, cadde, sokak ve kaldırımlarda detaylı temizlik ve yıkama çalışması gerçekleştirdi. Hacimli atıkların da tespit edilerek alındığı mahallede, Park ve bahçeler müdürlüğü ekipleri ise biçme, budama çalışması yürüttü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.