Körfez Protokolü Muhtarlarla Buluştu

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Körfez ilçesinde bir kutlama programı düzenlendi. Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen kutlamaya Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, İlçe Müftüsü Muhammed Aydın, AK Parti Körfez İlçe Başkanı ve yeni dönem adayı Nurettin Okudan, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ile Körfezli muhtarlar katıldı.

ÖZTÜRK TEŞEKKÜR ETTİ

Gerçekleşen buluşma sırasında konukları ve protokol mensuplarını selamlayan Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk, “Böyle bir günde bizleri yalnız bırakmadığınız için mutlu olduk. Muhtarlar arasında güçlü bir birliktelik var. Bu durum kentimiz için de ciddi bir avantaj. Desteğiniz için teşekkür ederiz” dedi.

“İŞ BİRLİĞİMİZ SÜRMELİ”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise yaptığı konuşmasında ilçede hizmetlerin üretilmesinde en büyük desteği muhtarlardan aldıklarını dile getirerek, “Sizlerin bizlere ilettiği talepler, vatandaşların beklentilerinin en hızlı şekilde çözüme kavuşmasını sağlıyor. Bu iş birliğimizin artarak devam etmesini temenni ediyorum. Körfez’e hizmet için birlikte yol yürüdüğümüz sizlere teşekkür ediyor, tüm muhtarlarımızın gününü tebrik ediyorum” diye konuştu.

“EN ÖNEMLİ DESTEĞİ

MUHTARLARDAN ALIYORUZ”

Toplantıda son olarak söz alan Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar ise konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Muhtarlarımız vatandaşlarımızın taleplerini ilettikleri ilk kurum, ayrıca bizlerin de en yakın mesai arkadaşlarımızdır. Körfez ilçemizin tüm mahallelerine, kırsal bölgelerine kadar hizmetlerin ulaşmasında en önemli desteği sizlerden alıyoruz. Bu vesile ile destekleriniz teşekkür ederken 19 Ekim Muhtarlar Gününüzü de tebrik ediyoruz” açıklamasında bulundu. Buluşmanın sonunda günün anısına muhtarlara kalem hediye edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.