Körfez Gazilerin Onuruna Yemek Verildi

Sabah saatlerinde Atatürk anıtında gerçekleşen çelenk sunumu ve ardından yapılan tebrik kabulü sonrasında ilimizdeki gaziler, Körfez Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen yemekli buluşmada ağırlandı.

PROTOKOL DE KATILDI

Körfez Belediyesi Nazende Restoran & Kafe’de gerçekleşen yemekli buluşmada; Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Eraslan, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt ve Körfez genelinden çok sayıda gazi hazır bulundu.

“MİLLETİMİZ, ŞEHİTLERİMİZE VE GAZİLERİMİZE ŞÜKRAN BORÇLU”

Gerçekleşen buluşmada konuşan Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Kıymetli gazilerimizle bu anlamlı günde bir araya gelerek sohbet ettik. Gazilerimiz, milletimizin bağımsızlığı uğruna canlarını ortaya koyan kahramanlardır” diye konuştu. Kaymakam Kalkar ise konuşmasında Türk milletinin şehitlerimize ve gazilerimize şükran borçlu olduğunu dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.