Kocaelispor’a En Güçlü Destek

Takımla bir araya gelen Başkan Tahir Büyükakın’a Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okudan eşlik ederken, Büyükakın’ı Kocaelispor Kulübü Başkanı Recep Durul karşıladı.

“KENT SİZİ YARI YOLDA BIRAKMAZ”

Takımın antrenmanını izleyen, ardından teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve futbolcularla bir araya gelerek sohbet eden Başkan Tahir Büyükakın yaptığı konuşmasında, “Bu şehir takımını asla yarı yolda bırakmaz. Bu kent için emek veriyorsunuz, ter akıtıyorsunuz. İlimiz yıllardır Süper Lig’in hayalini kuruyor. Kocaelispor’u yarı yolda bırakmayız, buna herkes emin olsun” dedi.

“TAKIMA GÜVENİYORUZ”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın ile birlikte takımın akşam antrenmanını ziyaret ederek teknik heyet ve futbolcularımıza güvenimizi ve desteğimizi bir kez daha belirttik” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.