Kocaeli’de sarı-lacivert renklere gönül verenlerin buluşma noktası olan Kocaeli Fenerbahçeliler Derneği, 6. Olağan Genel Kurulu’nu büyük bir katılımla gerçekleştirdi. Körfez Mahallesi’nde bulunan dernek merkezinde düzenlenen genel kurul, Fenerbahçe’ye olan sevdanın ve birlikteliğin en güçlü şekilde hissedildiği anlara sahne oldu.
Şükrü Saracoğlu’nun Efsanevi Atmosferi Salona Taşındı
Toplantı, İstiklal Marşı’nın Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda kaydedilen özel görüntüler eşliğinde okunmasıyla başladı. Tribünlerden yükselen marşın yankıları, katılımcılara Fenerbahçe ruhunu iliklerine kadar hissettirdi.
Genel kurulun açılışının ardından divan seçimi gerçekleştirildi. Ortak önerge ile Koray Pekey, Fatih Başaran ve Yağmur Çatır divan heyetine seçildi.
Yönetimden Başarı Dolu Bir Dönemin Raporu
Kocaeli Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Abdulkadir Erbağcı, faaliyet raporunu sunarak geride kalan dönemin önemli çalışmalarını ve gelecek hedeflerini aktardı. Raporda;
Derneğin Fenerbahçe Spor Kulübü ile olan bağlarının güçlendirilmesi,
Üye sayısının artırılması ve daha fazla Fenerbahçelinin dernek çatısı altında buluşması,
Cumhuriyet’in 100. yılına özel düzenlenen balo,
Dernek merkezi ve lokal oluşturma projeleri,
Sosyal medya ve internet sitesi ile geniş kitlelere ulaşılması,
Sponsorluk ve üye işyeri iş birlikleri gibi pek çok konu ele alındı.
Derneğin çalışmalarına yönelik sunulan denetim raporları, genel kurul tarafından kabul edilirken, yönetim kurulu oy birliğiyle ibra edildi. Ayrıca, dernek tüzüğünde yapılması planlanan değişiklikler de genel kurulun onayıyla kabul edildi.
Yeni Yönetim Kadrosu Göreve Başladı
Genel kurulda yapılan seçimler sonucunda, Kocaeli Fenerbahçeliler Derneği’nin yeni yönetim, denetim ve onur kurulları belirlendi. İşte derneğin önümüzdeki dönemde görev alacak yönetim kadrosu:
Yönetim Kurulu (Asıl Üyeler)
Abdulkadir Erbağcı
Vedat Dönerkaya
Serkan Sakin
Yunus Şengül
İbrahim Sancar
Özer Sevimli
Birol Özyürek
Erkan Dalgalı
Bilge Çelikkol
Mustafa Anayurtlu
Onur Kalender
Seyfullah Sarı
Ali Eynallı
Kıvanç Daylan
Cevat Yıldız
Buğra Yiğit Kılıç
Erdem Kodal
Emre Osman
Yönetim Kurulu (Yedek Üyeler)
Görkem Uğraş
Kerem Konakçı
Merve Akal
Yağmur Şatır
Çiğdem Sönmez
Denetim Kurulu (Asıl Üyeler)
Fatih Gök
Mehmet Kürşat Biçer
Abdüsselam Kıriker
Denetim Kurulu (Yedek Üyeler)
Agah Arda Güler
Gökhan Kaynak
Ömer Demir
Onur Kurulu Üyeleri
Hızır Fatih Sarioğlu
Serkan Baştürk
Çiğdem Şenüçler
Osman Pinga
Murat Zorlu Sönmez
Orhan Eren
Fenerbahçe Marşlarıyla Kapanış
Toplantının sonunda, üyeler dilek ve temennilerini paylaşarak Kocaeli’de Fenerbahçe sevgisini büyütmek adına yapılacak çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulundu. Genel kurul, Fenerbahçe marşlarının coşkulu bir şekilde söylenmesiyle son buldu.
Kocaeli Fenerbahçeliler Derneği, yeni yönetimiyle birlikte daha büyük projelere imza atmaya ve Fenerbahçeli taraftarları aynı çatı altında bir araya getirmeye devam edecek.