Kenan Ay’a Geçmiş Olsun Ziyareti

Kentimizde spor camiamızın tanınmış ve önde gelen isimlerinden olan, yaklaşık 40 yıl boyunca Körfez Esenspor Kulübü’nün başkanlığını yürüten ve gençlerin spor yapabilmesi için yaptığı çalışmalarla bilinen spor insanı Kenan Ay, geçirdiği rahatsızlık dolayısıyla evinde istirahat ediyor. Kenan Ay, şu sıra geçmiş olsun dileklerini iletmek üzere evine gelen konuklarını ağırlıyor.

BAŞKAN’DAN ZİYARET

Son olarak Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de kentimizin tanınmış spor adamlarından Kenan Ay’ı evinde ziyaret etti ve kendisine “Geçmiş olsun” dedi. Buluşma ile ilgili açıklama yapan Başkan Söğüt, “40 yıl boyunca Esenspor Kulübü Başkanlığı yaparak görevi devreden, ilçemizin efsane spor adamlarından Kenan Ay ağabeyimizi evinde ziyaret ederek geçirdiği rahatsızlık sonrası geçmiş olsun dileklerimizi ilettik” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.