Kartepe’de Gaziler Günü Kutlandı

19 Eylül Gaziler Günü, Kartepe Kent Meydanı’nda Kartepe Kaymakamı Hasan Öztürk ve Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

GENİŞ KATILIM

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, gazileri Antik Köfte Sosyal Tesisleri’nde misafir etti. Kocaman’ın ev sahipliğinde programa Kartepe Kaymakamı Hasan Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Turgut Yazar, İlçe Müftüsü Ahmet Nuri Bayraktutan, Sosyal Hizmetler Müdürü Mehmet Kars, Aile ve Sosyal Hizmetler il Müdür Yardımcısı Ali Rıza Mollaosmanoğlu ve gaziler katıldı.

KAHRAMAN GAZİLERİMİZ

Programda konuşan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Bu toprakları vatan kılan kahramanlarımızın Gaziler Günü'nü kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete irtihal etmiş tüm gazi ve şehitlerimizin aziz hatıralarını rahmetle yâd ediyorum. 19 Eylül “Gaziler Günü”nde, milletimiz ve vatanımız için fedakarlığın abidesi olan kahraman gazilerimizle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; gazilerimizin de sevdikleriyle huzurlu ve mutlu bir hayat geçirmesini temenni ediyorum” açıklamasında bulundu. Gaziler günü programı edilen dualarla son buldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.