Kartepe'de Hafız Olan 18 Öğrenci İçin İcazet Töreni Yapıldı

 Kartepe İlçe Müftülüğü Maşukiye Hafızlık Kız Kur'an Kursunda eğitimlerini tamamlayan 18 kursiyer için Hafızlık İcazet Töreni düzenlendi.
Hafızlık İcazet Töreni, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde geniş katılımla gerçekleştirildi. Programa Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, İlçe Müftüsü Ahmet Nuri Bayraktutan, veliler ve öğrenciler katıldı. Müftü Mehmet Sönmezoğlu, konuşmasında hafızlığın öneminden bahsetti.


Hafız olan 18 öğrenciyi tebrik eden Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, "Maşukiye Kız Kuran Kursu Hafızlık Programını başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz için düzenlenen mezuniyet töreninde hafız kızlarımıza tebriklerimi ilettim. Rabbim yollarını bahtlarını açık etsin" dedi.
Konuşmaların ardından hafızlara hediye takdimi ve taç giydirme merasimi ile program sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.