Karatede Üç Spor Kulübümüzden Örnek Çalışma

Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor ve Derince İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü karate branşı ile altyapı minikler yaş grubunda haftada bir yaptıkları Gelişim Ligi maç programı geçen hafta sonu Derince Şehit Emre Kaan Arlı Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

HEDEF MİLLİ TAKIM

Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada; “Türkiye Şampiyonası öncesi sporcularımızı Körfez Gençlerbirliği SK, KBB Seka Kağıtspor ve Derince İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile sporcularımız ortak antrenmanlar ve maçlar yaparak şampiyonaya birlikte hazırlanıyoruz. 2025 yılında hedefimiz minik alt yapı gruplarından da karate milli takımınıza sporcular yollamaktır” denildi.

MADALYALARINI ALDILAR

Karşılaşmalar sonunda Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü karate takımından (9 yaş grubunda) Hiranur Yıldırım, Zehra Açar, Eslem sude Ay, Gülece Gök ve (8 yaş grubunda) Abdullah Oğuzkağan Eraslan birinci, (9 yaş grubunda) Eymen Tarık Urak ve Miray Aydın ikinci, (9 yaş grubunda) Ertuğrul Poyraz, Fırat Tüken ve Hatice Özdemir üçüncü oldular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.