KANDIRA BELEDİYESİ  BEYAZ MASA KURDU
 Kandıra Belediyesi oluşturduğu beyaz masa  birimi ile halka hizmet veriyor.  Belediye Binası önüne açılan Beyaz masa birimi Belediye ile halk arasında bir köprü oluşturarak, Belediye-Halk yakınlaşmasını sağlayan ve halkın sorunlarının zamanında öğrenerek, gerekli olan tüm çalışmaları yapmak suretiyle çözümlemeyi amaçlayan Kandıra Belediyesi Beyaz Masa birimiyle bu amacını büyük bir başarı ile gerçekleştirmeye devam ediyor

 BEYAZ MASA BİRİMİ, SORUNLARIN SONUÇLANMASINDA ÖNEMLİ BİR ROL ÜSTLENİYOR

Kandıra Belediyesi tarafından kurulan ve Halk- Belediye kopukluğunu gidererek halkın sorunları rahatça aktarabileceği bir birim haline gelen Beyaz Masa,  kandıra’lıların dilek, istek ve şikâyetlerini hem yüz yüze hem de telefon ya da e-mail yolu ile aktarabildiği Beyaz Masa Birimi, aktarılan sorunları gerekli zamanda ve gerekli birimlere aktararak sorunların sonuçlanmasında önemli bir rol üstleniyor.ve kısa zamanda sorunların, gerekli zamanlarda ve gerekli birimlere iletilerek, çözümünü sağlayan ve bu çalışma Kandıra Halkı tarafından büyük ilgi görüyor.

VATANDAŞLARIMIZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

  Başkanlık koltuğuna oturduğu günden beri Halkına hizmet eden Kandıra Belediye Başkanı  Ünal Köken açıklamasında “” Vatandaşlarımız bizim için önemli ,Halkımızın, yerel yönetimle kaynaşmasını , sağlamak ve daha iyi hizmet vermek  düşüncesiyle Beyaz Masayı oluşturduk. Kandıra’mıza hayırlı olsun”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yasemin aslan baba 3 ay önce

300 MT köy yerleşik alan tespitleri nezaman yapilacak ihtiyaç var bekleniyor terzilier köyü bosnaklar mh

Avatar
Yasemin aslan baba 3 ay önce

300 MT köy yerleşik alan tespitleri nezaman yapilacak bekleniyor terzilier köyü bosnaklar mh

Avatar
Yasemin aslanbaba 3 ay önce

300 MT köy yerleşik alan tespitleri nezaman yapilacak bekleniyor terzilier köyü bosnaklar mh

Avatar
Yasemin aslanbaba 3 ay önce

300 MT köy yerleşik alan tespitleri nezaman yapılacak bekleniyor terzilier köyü bosnaklar mh