İsa Taş Oğlunu Evlendirdi

KATILIM ÇOK YOĞUN OLDU

Uzun yıllar Körfez Belediyesinde başkan yardımcılığı yapan, Gümüşhaneliler Derneği’nin ve Körfez Kent Konseyi’nin eski başkanlarından olan ve kentimizin saygın simalarından biri olarak gösterilen İsa Taş, dün gerçekleşen geniş katılımlı bir törenlye oğlunu evlendirdi. Rukiye-İsa Taş çiftinin yakışıklı oğulları Ümit, düzenlenen görkemli bir törenle hayatını Şaduman-Hüseyin Genç çiftinin güzel kızları Büşra ile birleştirdi.

GENÇLERİ YALNIZ BIRAKMADILAR

Hereke Kültür Merkezi’nde gerçekleşen görkemli bir törenle dünya evine giren genç çifti dost ve yakınları da yalnız bırakmadı. Düğün merasimine katılanlar arasında; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, belediye eski başkanları Yunus Pehlivan ve İsmail Baran, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Erdemiş, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yurt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okudan, MHP Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk,Körfez Şoförer Odası Başkan Ali Karadeniz, Afet İşleri Müdürü Özcan Efe, Strateji Geliştirme Müdürü Bülent Gülal, Gençlik ve Spor Müdürü Ali Osman Baş, Mali Müşavir Kasım Tolun,  Uluslararası Hakem Milli Antrenör Aşkın Kahveci, Kocaeli Meydan Gazetesi sahibi Gazeteci Burhan Yarar, Kırmızı Kocaeli Gazetesi Editörü Gazeteci Mehmet Özmen , Karadenizliler Dernek Başkanı Hasan Yazıcı, Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Kenan Öge, CHP Körfez Belediye Başkan adayı Tayfun Balıkçı, Kocaelispor Kulübü eski Başkanı Engin Koyun, önceki dönem Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli, Eski Meclis üyesi  Sinan Barış Kaya, Körfez-İzmit 10 No’lu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Bünyamin Koç, belediye meclis üyeleri  ile çiftin yakın akrabaları ve dostları katıldı.

YUNUS PEHLİVAN EVLİLİK CÜZDANINI GELİNE VERDİ

Düğünde Ümit ve Büşra’nın nikahlarını Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt kıyarken, şahitler arasında ise Yunus Pehlivan, İsmail Baran, Nurettin Okudan, Recep Öztürk, Yahya Öztürk, Kenan Öge ve Tayfun Balıkçı yer aldı. Nikah sonrasında ise eski belediye başkanlarından Yunus Pehlivan tarafından evlilik cüzdanı gelin hanıma takdim edildi. Kıyılan nikahın ardından ise genç çift tarafından özel olarak çalışılan dans figürleri, izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.