İki Kişinin Öldürüldüğü Marina Cafe Kapatılıyor!

Olayda işletme sahipleri tutuklanarak cezaevine gönderildi. Marina Cafe'nin ise akıbeti belli oldu.

İzmit Marina kafede kafe sahipleri ve eski çalışanları arasında çıkan kavgada Ahmet Akın ve Hasan Akın kardeşler silahla vurularak öldürüldü. Olayın ardından gözaltına alınan 13 kişiden 11'i serbest bırakıldı. İşletme sahipleri Furkan. G ve Oğuzhan S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MARİNA CAFE KAPATILIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, kiraya verilen yerin Marina Cafe ile olan sözleşmesi iptal edildi. Marina Cafe'nin bulunduğu yer Antikkapı olarak sosyal tesis olacak.

SOSYAL TESİS OLACAK

Büyükşehir'den yapılan açıklamada, "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Antikkapı A.Ş. tarafından 2022 yılında 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu kapsamında ihale edilerek kiraya verilmiş bulunan ve Marina Cafe adıyla işletilen iş yerinin kira sözleşmesi, tarafımızca tek taraflı olarak feshedilmiştir. Bahsi geçen işyerinin Antikkapı A.Ş. tarafından halkımızın kullanımına yönelik Sosyal Tesis olarak işletilmesi planlanmaktadır. Bu kapsamda mevcut kiracının tahliyesine müteakip gereken çalışmalar başlatılacaktır. Saygılarımızla kamuoyunun bilgisine sunarız." denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.