​​​​​​​Güney’den Kirazlı Festival Daveti

Gazetemizin imtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmenimiz Burhan Yarar ile buluşan Güney, bu akşamdan itibaren başlayacak olan ve renkli törenlerle etkinliklere sahne olması beklenen 50. Altın Kiraz Kültür ve Sanat Festivali dolayısıyla bu akşam saat 17.00’de gerçekleşecek olan kortej ve diğer etkinliklerle ilgili davette bulundu.

DOYASIYA EĞLENCE

Ziyaret sırasında Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün selamını ileten yeni Basın Yayın Müdürü Ömer Güney, “Kiraz Festivalimizde tam manası ile görsel bir şölen yaşanacak. Bu akşam yapacağımız kortejle başlangıcımızı yapacağız. Halk oyunları gösterileri, konserler, çocuklar için etkinlikler, uçurtma şenliğimizle muhteşem bir program Körfez halkımızı bekliyor.

TÜTÜNÇİFTLİK DEMOKRASİ MEYDANI YARIMCA SAHİL VE HEREKE KALESİ'NE DEV EKRAN

Bu muhteşem gösteri ve etkinliklerdeki heyecanımız ise cumartesi akşamı oynanacak olan Türkiye-Hollanda Avrupa Futbol Şampiyonası Çeyrek Final müsabakasında Tütünçiftlik Demokrasi Meydanı Yarımca Sahil ve Hereke Kalesi'nde kuracağımız dev ekranlar ile  doruk noktaya çıkacak” dedi ve tüm Körfez halkını bu önemli organizasyona davet etti. Müdür Güney, ayrıca bir araya geldiği Genel Yayın Yönetmenimiz Burhan Yarar’a davet anısına Yarımca Kirazı hediye etti. Konuk Müdür Ömer Güney ile bir araya gelen genel yayın yönetmenimiz Burhan Yarar. Davet dolayısıyla Belediye Başkanı Şener Söğüt ve Basın Yayın Müdürü Ömer Güney’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.