banner3047

Gölcük Belediyesi Başkanlık Kupası Metin Doruklu Turnuvası Başladı

Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olacak Gölcük Belediyesi 9. Başkanlık Kupası Metin Doruklu Futbol Turnuvası’nın başlangıcı yapıldı. Değirmendere Stadı’nda amatör spor kulüplerinin fair-play içerisinde mücadele edecekleri turnuva; Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Doruklu’nun ailesinin de katıldımıyla başladı. Turnuva’nın açılış maçında sahaya Doruklu’nun fotoğrafının yer aldığı tişörtler ile çıkan; Kavaklıspor ve Harb-İş Spor takımları karşı karşıya geldi.

 

AÇILIŞ MAÇI BERABERLİKLE TAMAMLANDI

Maçın başlangıcı öncesi sporcularla bir araya gelen Başkan Sezer, Doruklu’nun ailesine çiçek takdim ederek katılımları için teşekkür etti. Başkan Sezer, bir kez daha Metin Doruklu’yu rahmetle andıklarını belirterek, turnuvaya katılan takımlara başarılar diledi. Açılış maçında Kavaklıspor-Harb-İş Spor ile 3-3 berabere kaldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.