Geri Dönüşümde Önemli Adımlar

ORMANLIK ALANDA TEMİZLİK

Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede geri dönüşüme yönelik önemli çalışmalara imza atıyor. Ekipler son olarak ormanlık alanda mıntıka temizliği gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar neticesinde detay temizliği yapılırken bir kamyon kadar atık doğadan uzaklaştırıldı. Bir günlük süreç içerisinde ormanlık alanda yapılan çalışma ile birlikte 245 kg cam atığı ise ayrı toplanarak geri dönüşüme kazandırıldı.

 

86 CAM ATIK KUMBARASI

Yapılan çalışmalarla birlikte toplanan cam atıkların çevre kirliliğine ve yangına sebep olmasının önüne geçilirken ayrıca doğadaki can dostlarımızın olası yaralanmaları da engellenmiş oldu. Derince Belediyesi’nin cam atık uygulaması ilçe genelinde devam ediyor. Derince merkezindeki 10 mahallede bulunan 86 cam atık kumbarasında toplanan cam atıklar yine Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ait atık toplama aracı ile toplanarak geri dönüşüme kazandırılıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.