GENÇ ZABITA MEMURU KALBİNE YENİLDİ

Körfez'de zabıta memuru olarak görev yapan Rıdvan Karadağ, Körfez Yarımca'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Körfez'de uzun yıllar boyunca görev yapmış olan Karadağ, sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Evli ve 2 çocuk babası olan 48 yaşındaki Karadağ'ın vefat haberi, ailesi ve yakın çevresi başta olmak üzere ilçe sakinlerini derinden sarstı.

Üzücü haberi sosyal medya hesabından paylaşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, "Mesai arkadaşımız, Zabıta Müdürlüğü'müz çalışanı Rıdvan Karadağ, Rahmet-i Rahman’a kavuştu. Merhuma Cenab-ı Hak’tan rahmet; yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı âlî olsun." ifadelerini kullandı.

Karadağ için bugün öğlen namazını müteakip Körfez Fatih Mahallesi Fatih Camisi'nde cenaze namazı kılınacak. Karadağ'ın cenazesi, Körfez İlimtepe Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tuncay aksu 1 ay önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah