banner3047

‘’Farkımız artı bir kromozom’’
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından 21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü kapsamında ‘’Farkımız artı bir kromozom‘’ sloganıyla İstanbul’a bir kültür gezisi gerçekleştirildi. Down sendromlu bireyler aileleriyle birlikte İstanbul Koç Müzesi ve Panorama 1453‘ü ziyaret etti.
 
FARKINDALIK OLUŞTURULDU
Gezi kapsamında 25 down sendromlu birey, aileleriyle birlikte geziye katıldı. İlk başta İstanbul Koç Müzesi’ni ziyaret eden katılımcılar, daha sonra Panorama 1453‘e giderek İstanbul’un Fethi’ni panoramik olarak görme imkanı buldu. Engelli olmayan diğer bireyler ile farkındalık oluşturan projede down sendromlular tatlı bir yorgunlukla evlerine döndükleri geziden oldukça memnun kaldı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.