Erzurumlulardan  Körfez’e Tatlı Ziyaret

Son olarak önceki akşam Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ahmet Önal ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Kocaelispor’un Körfez Brunga Tesisleri’ndeki antrenmanını ziyaret etti.

TATLI İKRAMINDA BULUNDULAR

Antrenman öncesinde tesisleri gezen ve Başkan Recep Durul ile bir araya gelerek kulüp yöneticileri ile tanışan Vakıf Başkanı Ahmet Önal ve beraberindeki heyet, daha sonra ise takım antrenmanını takip etti. Futbolculara tatlı ikramında bulunan Başkan Ahmet Önal, “Kocaelispor’un artık Süper Lig’e yükselmesini istiyoruz. Beklentimiz bu yöndedir. Takımımızın ligde istenen düzeyde ilerlemesi ve zirvede yer alması ise bizleri çok sevindiriyor. Temsilcimizin başarılarının devamını diliyoruz. Bu yolun sonu inşallah Süper Lig’dir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.