Eğitim Camiası Ve Protokol  Yahya Kaptan Final’de Buluştu

Kurum binasında düzenlenen ve Kurum Müdürü Emin Polat’ın ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltılı buluşmaya kent genelinden çok sayıda protokol mensubu ile davetliler katıldı.

GENİŞ KATILIM VARDI

Kahvaltıya katılanlar arasında; Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, KOÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ercüment Çiftçi ve Prof. Dr. Ömer Faruk Çelik, Cumhuriyet Başsavcı Erdal Yücel, Körfez Cumhuriyet Savcı Batuhan Üzel, Sakarya Cumhuriyet Savcı Bülent Cansu, Kocaeli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, Kandıra Cezaevi Müdürü Mustafa Kemal Çelik, kentimizin başarılı cerrahlarından Prof. Dr. Mustafa Güneş, Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş, iş insanı Mustafa Demirkıran, Kocaeli Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Ahmet Demirkıran, MTA Marmara Bölge Müdürü Afşin Ekmekyapar ve Kocaeli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Mesut Yalçın ile çok sayıda davetliler katıldı.

KONUKLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Gerçekleşen kahvaltılı buluşma sonrasında içilen çay ve kahvelerin eşliğinde yapılan sohbet sırasında Müdür Emin Polat, tüm konukları ile yakından ilgilendi. Sohbet sırasında tüm konuklar, daveti ve örnek ev sahipliği dolayısıyla Emin Polat ve kurum yöneticileri ile görevlilerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.