banner3047

Derince’de Sanat Dolu Bir Akşam

ŞEF AYSEL DEMİRCAN YÖNETİMİNDE

Kültürel ve sanatsal faaliyetler kapsamında birbirinden önemli etkinliklere ev sahipliği yapan Derince’de bu kez konser coşkusu yaşandı. Derince Belediyesi Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Korosu’nun sahne aldığı konser etkinliği Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, protokol ve çok sayıda sanatseverin ilgiyle takip ettiği konserde Şef Aysel Demircan yönetimindeki koro katılımcılara adeta müzik ziyafeti sundu.

 

GÖKÇE VE KANKO’DAN TEŞEKKÜR

Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziğinin unutulmaz eserlerinin yorumlandığı konserde bir konuşma yapan Başkan Gökçe, “Derince Belediyesi Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Koromuz Şef Aysel Demircan yönetiminde Yenikent Kültür Merkezi’nde seslendirdiği eserlerle unutulmaz bir gece yaşattı. Eşsiz eserlerini seslendirmek için emek veren kıymetli koromuza ve bu akşam bizleri yalnız bırakmayan değerli halkımıza çok teşekkür ederiz.” dedi. Prof. Dr. Mühip Kanko da konuşmasında sanat dolu bir akşam yaşadıklarını belirterek etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.