Derince’de Plaj Voleybolu Heyecanı Başladı

İlk Servis Başkan Gökçe’den

Derince Belediyesi’nin yaz dönemi boyunca düzenlediği kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerden birisi de Plaj Voleybolu Turnuvası oldu. Harikalar Sahili’nde (Körfez Sınırı) düzenlenen turnuvanın açılış törenine Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’nin yanı sıra, CHP İlçe Başkanı Çağatay Taşkın Yamen, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Turan, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, belediye daire müdürleri, sporcuların aileleri ve çok sayıda ilçe sakini katılım gösterdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan ilk gün müsabakaları, Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’nin yaptığı servis atışıyla başladı.

 

7 Kategoride Nefes Kesen Maçlar

5-6-7 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen ve her yaş grubuna hitap eden turnuva 7 ayrı kategoride düzenleniyor. Yıldız/Genç/Büyük Erkekler (2008 ve üzeri doğumlular), Büyükler Karma Gruplar (2008 doğumlu ve üzeri sporcular), Yıldız/Genç/Büyük Kızlar (2009 ve üzeri doğumlular), Küçük Kızlar (2010-2011 doğumlular), Küçük Erkekler (2009-2010), Minik Kızlar ( 2012-2013 doğumlular) ve Minik Erkek (2011-2012) kategorilerinde düzenlenen organizasyonda müsabakalar büyük heyecana sahne oluyor. Turnuvanın final maçları ise 7 Eylül Cumartesi günü oynanacak. Gün boyu devam edecek olan karşılaşmaların ardından, dereceye giren takımlar düzenlenecek ödül töreniyle onurlandırılacak. Turnuva sonunda, kazanan sporculara kupa, madalya ve çeşitli ödüller takdim edilecek. 

 

Turnuvanın Finali 7 Eylül’de

Plaj Voleybolu Turnuvası’nın açılış programında konuşan Başkan Gökçe, “Bugün hep birlikte sporun birleştirici gücünü yaşamanın gururunu yaşıyoruz. Derince Belediyesi olarak, gençlerimizi ve sporseverleri bir araya getiren bu tür organizasyonları düzenlemek bizim için büyük bir mutluluk. Spor, bireyleri bir araya getiren, dostlukları pekiştiren ve sağlıklı bir yaşamın anahtarı olan en güzel etkinliklerden biridir. Bizler de bu tür organizasyonlarla hem gençlerimizi spora teşvik etmeyi hem de ilçemizin sosyal ve kültürel yapısını zenginleştirmeyi hedefliyoruz. Turnuvamızın finali 7 Eylül’de oynanacak ve ödüller sahiplerini bulacak. Şimdiden burada mücadele eden her sporcumuzu gönülden tebrik ediyor, kendilerine başarılar diliyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.