Derince’de Muhtarlar Günü Buluşması

MUHTARLARIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli ve Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Yelken Kafe’de düzenlenen programda ilçedeki mahalle muhtarları ve aileleriyle bir araya geldi. Muhtarların bu özel ve anlamlı gününü tebrik eden Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe yaptığı konuşmada, “Muhtarlarımız demokrasimiz ve Cumhuriyetimiz için çok önemli. Çünkü ülkemizin en ücra köşesinde halkımızı doğrudan temsil eden, halkımızla devlet ve belediyeler arasında ilişki kuran muhtarlarımızdır. Muhtarlarımız aynı zamanda demokrasimizin temel taşları, temel direkleridir. Sizler halkın temsilcileri olarak demokrasinin en önemli görevini yerine getiriyorsunuz. Aynı zamanda halkın sorunlarını birinci derecede bilen, onların sorunları ile dertlenen kutsal bir görev yapıyorsunuz. Tüm muhtarlarımıza hizmetlerle dolu nice güzel, huzurlu ve mutlu yıllar diliyorum” dedi.

 

BAŞKAN GÖKÇE VE KAYMAKAM DEMİRELLİ

Derince Belediyesi olarak muhtarlarla uyum içerisinde çalıştıklarını belirten Başkan Gökçe, “Bizler belediye olarak sizlerle çok uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Muhtarlarımızı çok önemsiyoruz. Sorunları birlikte çözmek bizim anlayışımız gereği. Bundan sonra da bütün çalışmaları sizlerle birlikte yürüteceğiz” diyerek sözlerini noktaladı. Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli de Muhtarlar Günü’nü tebrik ettiği konuşmasında, “Muhtarlarımız mahallenin işiten kulağı, gören gözü. Bizler ve kamu kurumlarımız için de muhtarlarımız özellikle önemli. Çünkü doğrudan vatandaşla muhatap olan onların dertlerini problemlerini dinleyen muhtarlarımız oluyor. Bizim için önemlisiniz ve sizlere güveniyoruz. Tekrar hepinizin 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik ediyorum” dedi. Muhtarlar da bu özel ve anlamlı günde düzenlenen program dolayısıyla Kaymakam Demirelli ve Başkan Gökçe’ye teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.