Derince Belediyesi’nin Yeni  Kreşinde Çalışmalar Sürüyor

SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, seçim sürecinde verdiği sözleri bir bir yerine getirerek ilçeye değer katan çalışmalara imza atıyor. Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda projelerini belirleyen Başkan Gökçe, halka dokunan çalışmaları hayata geçiriyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla yaz döneminde Derince Kent Lokantası’nı ilçeye kazandıran Başkan Gökçe bu kez yeni kreş binasını düzenleyerek kullanıma sunacak. İnşaat ve tefrişat çalışmalarının devam ettiği Sırrıpaşa Mahallesi Denizciler Caddesi No:195 adresindeki binada hazırlıklar sürüyor.

 

BAŞKAN GÖKÇE’DEN İNCELEME

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe inşaat ve tefrişat çalışmalarının sürdüğü binaya giderek incelemelerde bulundu. Eğitime yönelik çalışmaların öncelikleri olduğunu ifade eden Başkan Gökçe, “Çocuklarımızın geleceğine yatırım yapmak ve onların en iyi koşullarda eğitim almasını sağlamak en büyük önceliğimiz. Bugün Sırrıpaşa Mahallesi’nde onarımına devam edilen kreşimizin inşaat çalışmalarını yerinde inceledik. Modern ve güvenli bir ortamda, geleceğimizin teminatı olan evlatlarımız için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Derince’mize hayırlı olsun” dedi.

 

5 AYRI SINIF YER ALIYOR

Derince Belediyesi’nin kreş olarak düzenlediği ve geçmişte Aile Sağlığı Merkezi olarak hizmet veren binanın tabanı 290 m2 ve toplam alanı 420 m2’den oluşuyor. Hummalı çalışmaların devam ettiği binada ilk olarak üst katta yer alan iki oda birleştirilerek sınıf haline dönüştürüldü. Tuvalet mahallerinin arttırıldığı binada öğretmenler için ayrı olmak üzere tuvaletlerin sayısı 4’ten 7’ye yükseltildi. Öğrencilerin eğitimi için hazırlanan kreşte 5 ayrı sınıf bulunuyor. Kreşte ayrıca rehberlik odası, öğretmenler odası, müdür odası ve mutfak yer alacak. İnşaat çalışmalarının devam ettiği bina ahşap olmasından dolayı eğitim kurumları standartları gereği yangına dayanıklı hale de getiriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.