CHP’Lİ KÜÇÜK,“HEDEFİMİZ İKTİDARA GELMEK”

Gazetemizin imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmenimiz Burhan Yarar ile bir araya gelen Küçük’e ziyareti sırasınrda, 31 Mart seçimlerinde Körfez Belediyesi Meclis Üyesi seçilen önceki dönem kadın kolları başkanı Nurcan Kuşçu ile önceki dönem ilçe yöneticilerinden Sebahat Birgören de eşlik etti.

“HEDEFİMİZ İKTİDARA GELMEK”

Buluşma sırasında kongre döneminden söz eden CHP’nin çiçeği burnunda başkanı Serpil Küçük, aynı zamanda gelecek genel ve yerel seçimler için CHP misyonunu en iyi şekilde hazırlamak için çaba göstereceklerini dile getirdi. 31 Mart seçimlerinde Körfez ilçede CHP’nin çok iyi bir ivme elde ettiğini dile getiren Küçük, “Bizim hedefimiz, yerelde Körfez ve Kocaeli’de, genelde ise Türkiye’de partimizi iktidara taşımaktır. Son seçimlerin vermiş olduğu şevkle bu yönde heyecanımızı sahaya ve milletimize yansıtacağız ve hedefimize ulaşacağız” dedi.

YARAR’DAN BAŞARI DİLEĞİ

Küçük buluşmada ayrıca ev sahipliği ve samimi yaklaşımı dolayısıyla Burhan Yarar’a teşekkür etti. Konukları ile yakından ilgilenen genel yayın yönetmenimiz Burhan Yarar ise CHP Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Küçük’ü göreve yeni seçilmesi dolayısıyla kutladı ve çalışmalarında başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.