CHP’den Körfez’de Miting Ziyareti

Bu kapsamda CHP Ankara Milletvekili Aliye Timisi Ersever de dün Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Körfez Şubesinin yönetimine konuk oldu. Derneğin başkan yardımcısı Necla Alış, CHP’li heyeti ağırladı.

KALABALIK ZİYARET

Gerçekleşen ziyaret sırasında; milletvekili Ersever’in yanı sıra CHP Körfez İlçe Başkanı Gülseren Solmaz Altunal, il yöneticilerinden Tülin Keçeci Güngör, Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Küçük, parti yöneticilerinden; Haydar Yıldız, Sibel Keskinkılıç, Fatma Dağlı Aktaş ve Ayten İpışık ile partililer hazır bulundu.

ERSEVER’DEN MİTİNG DAVETİ

Buluşma sırasında dernek yönetimine ve üyelere seslenen CHP Milletkvekili Aliye Timisi Ersever, “Emek Mitingimizi, aynı zamanda emeğin kenti olan Kocaeli’de, sanayinin kalbi Gebze’de düzenliyoruz. Tüm emekçilerimizi ve emeklilerimizi pazar günü Gebze’de gerçekleşecek olan büyük miting programımıza davet ediyoruz. CHP olarak her zaman sizlerin yanınızda olacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.